Kerstbomenasiel Vrij Groen gaat Coronaproof open: reserveer een tijd

Foto ideewinkel

 

20-11-2020. Het kerstbomenasiel van Vrij Groen opent op vanaf zaterdag 5 december, op woensdagmiddag en zaterdagmiddag, en een enkele zondagmiddag. Heb je begin dit jaar je kerstboom naar het asiel gebracht, dan krijg je binnenkort via de mail bericht. Dan weet je of je boom de zomer heeft overleefd. Ook krijg je in de mail een link naar de reserveringssite, waar je een tijd kunt reserveren om je boom te brengen. Geen mail gehad? Neem contact op via vrijgroen@ideewinkel.nl.

 

Kerstbomenasiel en Corona

Ook bij Vrij Groen houden we rekening met het coronavirus. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk komen bij het kerstbomenasiel, werken we met reserveringen, en hebben we extra openingsdagen. De reserveringslink wordt via de mail doorgegeven aan de eigenaren van de kerstbomen. Op de tuin wordt een looproute aangegeven, en we zorgen dat er ruimte is om elkaar met afstand te passeren.

Tip: trek kaplaarzen aan en neem je eigen schop mee.

We zien je graag bij het kerstbomenasiel en wensen je fijne feestdagen!

 

Kerstboom brengen in januari op reservering

Wil je elders een kerstboom kopen en die in januari naar het asiel brengen? Koop dan een verse boom met een grote, zware wortelkluit, géén Nordmann-spar. Laat de boom op een koele plek acclimatiseren als hij naar binnen gaat, en weer als hij na de kerst naar buiten gaat. Zet binnen de kerstboom niet bij de verwarming en niet direct op de vloerverwarming. Geef ruim water. Meer tips vind je HIER.

In januari is het asiel open op reservering, vanaf zaterdag 2 januari. De reserveringslink zal via deze website en onze Facebookpagina verspreid worden.

Volg Vrij Groen op Facebook

Algemene info over het Kerstbomenasiel