2021 Kerstbomenasiel gaat weer open

Foto ideewinkel

Het kerstbomenasiel van Vrij Groen opent op woensdag 8 december 2021. De kerstbomen staan dan weer klaar om terug te gaan naar de huizen waar ze vorig jaar de feestdagen hebben opgevrolijkt.

Het kerstbomenasiel is open op woensdag- en zaterdagmiddag. Om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zijn, werken we ook dit jaar weer met reserveringen.

Heb jij begin dit jaar je kerstboom naar het asiel gebracht? Dan heb je een email ontvangen met een link om een tijd te reserveren voor het ophalen van je boom. Heb je nog geen email gehad? Neem dan contact op met vrijgroen@ideewinkel.nl

Wil jij je kerstboom in januari ook naar het kerstbomenasiel brengen?

Koop dan een verse boom met een grote, zware wortelkluit. Liever geen Nordmann-spar, die hebben in ons kerstbomenasiel weinig overlevingskans.
Laat je boom eerst een dag op een koelere plek wennen voordat hij de warme kamer ingaat. En doe dat ook weer voordat hij na de kerst naar buiten gaat. Zet de kerstboom niet bij de verwarming en niet direct op de vloerverwarming.  Zorg ervoor dat de kluit altijd vochtig blijft: geef ruim water. Meer tips vind je hier.

Na de kerst vind je hier een reserveringslink om een tijd te reserveren voor het brengen van je kerstboom. We vragen een kleine asielbijdrage per jaar.

We zien je graag bij het kerstbomenasiel en wensen je alvast fijne feestdagen!

Hier vind je alle informatie over het kerstbomenasiel van Vrij Groen: kerstbomenasiel Vrij Groen