Zaterdag 11 maart 2023 NLdoet: kom je ook helpen bij Vrij Groen Kerstbomenasiel?

Foto ideewinkel

Vind je het leuk om samen buiten te werken? Of wil je het een keertje proberen? Kom op zaterdag 11 maart gezellig helpen bij Vrij Groen Kerstbomenasiel tijdens NLdoet. Een leuke dag buiten, nieuwe mensen ontmoeten en samen de tuin verbeteren.
Je hoeft geen ervaring te hebben, er is altijd wel iemand in de buurt om je wegwijs te maken. Je kunt kiezen waar je bij wilt helpen:

Tuinieren:
We gaan ‘s middags grond bewerken en bijen- en vlinderbloemen zaaien om mee bij te dragen aan de biodiversiteit. Ook gaan we riet uitgraven en wilgen planten. Van 13 tot 16 uur.

Klussen:
Het toegangshek is aan vervanging toe. Ook willen we het pad verbeteren met houtsnippers, een houtopslag maken, een pad aanleggen en wilgen planten. Van 10 tot 16 uur.

Neem je lunch mee, wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers. Je bent van harte welkom!

Je kunt je hier aanmelden:
voor het klussen: aanmelden NLdoet klussen

voor het tuinieren: aanmelden NLdoet tuinieren

Wil je eerst nog wat meer weten voor je je aanmeldt? Stuur dan een mailtje naar Wim Lunsing, mailadres: vrijgroen@ideewinkel.nl

Kom vooral, de koffie en thee staat klaar!

Bezoekadres: Ommedijkseweg 30, 2331 AT  Leiden
Bereikbaarheid met OV: Vanaf station Leiden Centraal met lijn 43 richting Den Haag. Halte Haagse Schouw uitstappen. Op de rotonde rechtsaf de Ommedijkseweg op lopen, onder de snelweg door en de weg volgen tot nr 30. Het is een kwartier lopen.