Nieuwe kerstbomen welkom bij kerstbomenasiel. Reserveer een tijd

Foto ideewinkel

26-12-2020. Het kerstbomenasiel opent voor nieuwe bomen op vanaf zaterdag 2 januari 2021. Gun je kerstboom een tweede leven en breng ‘m naar het kerstbomenasiel. Bij Vrij Groen verzorgen wij een jaar lang je kerstboom. Voor de volgende kerst kun je je boom weer ophalen.

Check de kluit van je boom

Je kerstboom kan alleen overleven als die nog frisse naalden heeft, en een goede kluit met wortels. Bij aankomst beoordelen we de kluit en kijken we of de naalden niet te veel uitgedroogd zijn. Je kunt ook zelf voor vertrek de kluit bekijken: als er nauwelijks fijne wortels aan zitten, zal je boom niet aanslaan in het asiel, en hoef je hem niet te brengen. De ruimte bij Vrij Groen is beperkt. We kunnen daarom alleen bomen met een goede kluit aannemen.

Heb je een Nordmann-spar? Kijk dan even hier of hij nog fris is: Nordmann-spar dood of fris

Kerstbomenasiel en Corona

Ook bij het kerstbomenasiel houden we rekening met het coronavirus. Om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk hun boom afgeven bij het kerstbomenasiel, werken we met reserveringen. Plan een afspraak via onze planningstool en hou 1,5 meter afstand. Je kunt een breng-tijd reserveren op zaterdagen en woensdagen van 2 tot en met 16 januari. Vanwege Corona kun je dit jaar niet zelf je boom planten, maar nemen wij hem in ontvangst bij de ingang van de tuin.

We zien je graag bij het kerstbomenasiel! Adres: Ommedijkseweg 30 in Leiden.

Volg ons op Facebook. Daar vind je altijd de meest recente updates.

Alle informatie over het kerstbomenasiel en de verzorging van je kerstboom vind je HIER.

Reserveer een hier een tijd om je boom te brengen.