2017 – Maandag 20 februari – Comedyshow ‘De Smoestuinier’

Voor de campagne 2020pesticidenvrij speelt, de Low Impact Man op 20 februari in Leiden . Dit optreden is meteen het meest noordelijke optreden door de Vlaamse Steven Vromman tot nu toe. Met zijn one man show gaat hij met het publiek op zoek naar smoezen voor het spuiten met pesticiden tegen onkruid.

Deze ‘eco-comedy’ past goed in het werk van Steven Vromman, die mensen aanzet tot het verkleinen van hun ecologische voetafdruk met zijn boeken en theatershows. In het aansluitende gesprek praat het publiek mee over het doel van de campagne en de inspanningen van campagneleider Velt, en van tuinverenigingen, tuincentra, de gemeente Leiden en de waterschappen. En Steven Vromman doet de ‘roundup’.

Het optreden van ‘De Smoestuinier’ in het Groene Ideecafé (op maandag 20 februari 20-22 uur in Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden), georganiseerd met Velt Holland Rijnland en Groen Dichterbij 071, wordt gesponsord door het WOZ fonds, Groene Cirkels Bijenlandschap, Tuinvereniging Ons Buiten, gemeente Leiden, IVN, SME Advies en Provincie Zuid-Holland.

Toegang is gratis, donaties voor de campagne zijn welkom en aanmelden gewenst via Facebook of evensi. Meer informatie: Tineke Mook (Velt Holland Rijnland); tel 06 1287 9711.