2017 – 5 mei – Workshop – De sociale kant van een groen initiatief

Foto ideewinkel

Ben je als leider, voorzitter, kartrekker of inspirator betrokken bij een buurtinitiatief? Vind je het soms ook uitdagend het vuur op termijn gaande te houden en het project alle kennis en ondersteuning te geven dat het nodig heeft? Dan is deze workshop van Groen Dichterbij iets voor jou!

Met betrokkenen van verschillende groene initiatieven komen we de avond bij elkaar. We wisselen ervaringen uit en leren van elkaar onder begeleiding van de Moestuinman.

Vragen waar we samen bij stilstaan zijn:

Hoe kan ik meer betrokkenheid creëren voor iedereen in het project?
Hoe kan je verantwoordelijkheid delen, en een gezonde balans houden tussen ruimte voor jezelf en betrokkenheid bij je buurtinitiatief?
Hoe behoud je het enthousiasme als groep?

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een aantal concrete tools die je in je eigen project kan toepassen.

Waar loop jij tegenaan?

Bij het aanmelden kun je aangeven welke vraag jij meeneemt naar de workshop. Op die manier kunnen we beter ingaan op wat er leeft in de groep.

Max de Corte, De Moestuinman

Max De Corte (Moestuinman) is als initiatiefnemer en professional betrokken bij vele stadslandbouw- en buurtinitiatieven. Vanuit zijn eigen ervaring probeert hij deze opgedane kennis door te geven aan nieuwe en bestaande projecten. Kijk voor meer informatie op: www.moestuinman.nl.

Praktische gegevens

Datum: 9 mei 2017
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1, 2316 Leiden
Kosten: Waardebepaling achteraf: je geeft wat je het waard vond
Aanmelden: www.ivn.nl/aanmeldensocialekant071