Helpende handen gezocht voor het kerstbomenasiel op 12 maart

Foto ideewinkel

De kerstbomen staan alweer een paar weken in de grond, maar we blijven lekker buiten bezig. Zaterdag 12 maart 2022 gaan we met NLdoet aan de slag in het kerstbomenasiel. Vind je het leuk om samen buiten te werken of wil je het een keertje proberen? Kom gezellig helpen. We hebben helpende handen nodig bij het klussen en bij het tuinieren. Je hoeft geen ervaring te hebben, er is altijd wel iemand in de buurt om je wegwijs te maken.

Wat gaan we doen op 12 maart?
Tuinieren: We gaan ‘s middags bijen- en vlinderbloemen zaaien om mee bij te dragen aan de biodiversiteit. Ook gaan we bramenstruiken verwijderen, riet uitgraven en wilgen snoeien. Van 13 tot 16 uur.
Klussen: Het hek is nodig aan verbetering toe, we gaan het pad met houtsnippers verbeteren en een pergola maken voor klimplanten. Van 10 tot 16 uur.

We kunnen je hulp gebruiken! Een gezellig klusdag buiten, nieuwe mensen ontmoeten en samen het kerstbomenasiel verbeteren. Neem je lunch mee, wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers. In de frisse lucht en met 1,5 meter afstand.

Je kunt je hier aanmelden:
voor het klussen: https://www.nldoet.nl/activiteit/opknapwerk-bij-het-kerstbomenasiel-toegangshek-pergola-en-paden
voor het tuinieren: https://www.nldoet.nl/activiteit/bijenbloemen-zaaien-en-tuinieren-bij-vrij-groen

Waar is het? Ommedijkseweg 30  2331 AT Leiden, vlak naast het Valkenburgse Meer.
Wil je eerst nog wat meer weten voor je je aanmeldt? Stuur dan een mailtje naar vrijgroen@ideewinkel.nl